Cauta:
  News  Industrie  Media  Mediu  Evenimente  Sport imobiliare  Industrie tehnologie  Finante  It  Evenimente justitie  

auto  Roatanel din Bacau primul auto

In luna noiembrie 2009 centrul de anvelope Roatanel din Bacau a devenit primul specialist de anvelope din Romania care are a obtinut distinctia "Centru Certificat Michelin".

Distinctia se acorda anual specialistilor in anvelope, membrii ai Programului de Parteneriat Michelin, in urma unui audit extern independent, pentru respectarea cu strictete a cerintelor de calitate Michelin valabile pentru serviciile tehnice si comunicarea produselor sale.

Programul de Parteneriat Michelin constituie o abordare pe temen mediu si lung care permite dealerilor sprijiniti de Michelin sa isi imbunatateasca si sa isi dezvolte activitatea profesionala.

Certificatul de Calitate Michelin este un standard de calitate creat si jurizat de Michelin, omogen la nivel European, care permite diferentierea dealerului prin calitatea serviciilor oferite clientilor, impunand un stil de business profesionist. De peste un secol, misiunea Michelin este sa contribuie la progresul mobilitatii bunurilor si persoanelor, prin imbunatatirea libertatii de miscare, a sigurantei, a eficientei si a placerii de a calatori si de a descoperi lumea

ROATANEL este o societate infiintata in 1993, in Bacau avand ca principal obiect de activitate comercializarea de anvelope si jante auto, precum si o experienta de 16 ani in service-ul de roti, omologat RAR. Respectand lista de actiuni, Roatanel a atins nivelul de audit cerut, devenind incontestabil un "Centru Certificat Michelin".

MICHELIN, avand sediul central in Franta, la Clermont-Ferrand, este o companie prezenta in peste 170 de tari, are peste 117,000 de angajati in toata lumea, 60 de uzine in 19 tari. Roatanel pune accent in primul rand pe deservirea clientilor cu profesionalism, intr-un timp cat mai scurt si cu servicii de cea mai buna calitate, reusind astfel sa defineasca un portofoliu de clienti constanti. Auditul, care se reia anual, ofera o diagnoza la nivelul punctului de lucru, urmarindu-se diverse aspecte, de la evaluarea cladirii la operatiuni de service, pregatirea angajatilor sau relatia cu clientii. De asemenea in "Centrul Certificat Michelin" transparenta privind lucrarile efectuate asupra vehiculului clientului este garantata prin utilizatea Fisei de Monitorizare a Interventiei.

Roatanel a obtinut certificarea Michelin in urma unui proces de evaluare care a inclus auditarea centrului si implementarea unui plan de actiuni de progres. Planul de actiuni rezultat in urma auditului se pune in practica folosind "Manualul de Operatiuni Standard" oferit de catre Michelin clientilor din Programul de Parteneriat si include actiuni de promovare, de imbunatatire a punctului de lucru (cladire, echipamente etc), semnalizare, pregatire, echipare si motivare a personalului. Grupul are centre de cercetare in Statele Unite ale Americii, in Japonia, Thailanda si China, precum si plantatii de cauciuc in Brazilia si Nigeria. Acest standard garanteaza ca in "Centrul Certificat Michelin" metodele de lucru sunt adaptate cerintelor de comercializare si interventie asupra anvelopelor; ca imobilul, dependintele, echipamentele si uneltele reunesc toate conditiile necesare pentru a oferi tratament adecvat, confort si siguranta, iar personalul se afla la dispozitia clientului pentru orice intrebari sau sugestii.

 
auto auto

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


©27-Jun-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AUTO - 2019 - reportaj.com