Cauta:
  News  Industrie  Media  Mediu  Evenimente  Sport imobiliare  Industrie tehnologie  Finante  It  Evenimente justitie  

auto  Renumitul grup german Preh auto

Competentele de fabricatie includ injectarea de mase plastice, gravare cu laser si asamblare finala. In plus, PREH a infiintat un departament de dezvoltare in Brasov, care in prezent numara sapte angajati.

Directoarea locatiei, doamna Mihaela Forgaciu, a declarat in numele intregului colectiv roman, bucuria de a fi devenit parte din familia Preh. . 09. 2009, Preh GmbH din Bad Neustadt/ Saale (Germania), a deschis oficial o noua locatie pentru productie in Brasov. Compania germana se distinge printr-un sentiment pregnant de comuniune si o putere deosebita de inovare. "Vom face tot posibilul pentru a indeplini standardele de inalta calitate impuse de grupul Preh", a declarat doamna Forgaciu.

Pe plan mondial, Grupul Preh, activeaza cu un numar de 2. 000 de angajati in locatiile din Germania, Portugalia, Franta, Mexic, USA, China si actualmente in Romania. Renumitul furnizor de componente auto isi axeaza productia din aceasta locatie pe comutatoare multifunctionale pentru volan si pe sisteme de reglaj climatizare pentru producatori de automobile lideri de piata.
Noua fabrica S. C. Preh Romania S. R. L. isi desfasoara momentan activitatea pe o suprafata de 4. 700 mp, fiind planificata extinderea treptata pana la 11. 000 mp. Michael Roesnick, presedinte si director executiv al Grupului Preh, a declarat: " Am ales in mod deliberat Brasovul ca si locatie, nu doar pentru motivul ca este un oras deosebit de frumos, ci si pentru faptul ca ofera multe avantaje pentru un furnizor activ pe piata internationala din domeniul automobilelor. Aplicarea ISO14001 a fost probata in iulie 2009. Michael Roesnick a multumit reprezentantilor judetului Brasov si orasului Ghimbav, in special domnului Prefect Ion Gontea si domnului Primar Dorel Toma, pentru buna colaborare si pentru sprijinul acordat la construirea noii locatii.
In martie 2009, fabrica din Brasov a demarat productia, care urmeaza sa se mareasca treptat. La acestea se va adauga in urmatorul stadiu de dezvoltare sectorul de lacuire. Activitatile de dezvoltare si tehnologiile de la Preh se concentreaza pe solutii mecatronice inteligente pentru constructori renumiti de vehicule. Pana la sfarsitul anului 2009, in fabrica din Brasov, vor activa aproximativ 95 de angajati iar pana la sfarsitul lui 2010 este prognozata o crestere a personalului de pana la 250 de oameni.
Noul amplasament se afla in Parcul Industrial Brasov-Ghimbav, la limita vestica a orasului Brasovului.

Cu ocazia deschiderii oficiale, domnul Dr. Traditia locala in domeniul industriei, invatamantul superior de profil, apropierea de principalii clientii Preh din Europa de est, planurile viitoare de constructie a autostrazii si a aeroportului sunt factori care au determinat aceasta decizie".

Domnul Dr. In aprilie 2009 Preh Romania a obtinut certificarea conform standardului DIN ISO9001/2008 si declaratia de conformitate TS16949. Compania a fost fondata in anul 1919 si a realizat in anul 2008 o cifra de afaceri de peste 300 mil. €. Aproximativ 90% din cifra de afaceri realizata in 2008 a venit din sectorul auto.
Sediul central se gaseste in Bad Neustadt Saale - Germania.

 
auto auto

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


©27-Jun-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AUTO - 2019 - reportaj.com