Cauta:
  News  Industrie  Media  Mediu  Evenimente  Sport imobiliare  Industrie tehnologie  Finante  It  Evenimente justitie  

auto  RATB va infiinta linii speciale auto

Pierre de Coubertin/ Str. Vatra Luminoasa.

Tramvaiele vor putea fi accesate din statia Stadionul National de pe Bd. Cu ocazia meciului de fotbal dintre echipele Steaua Bucuresti si Twente Enschede, care se va desfasura pe Stadionul National Arena, in ziua de 16. 02. 2012, Regia Autonoma de Transport Bucuresti va monitoriza functionarea mijloacelor de transport din zona, respectiv liniile de autobuze 102, 335, 104, 330, 101, 311, liniile de troleibuze 86 si 90, liniile de tramvaie 1, 40 si 56, precum si liniile de noapte.

Pentru defluirea celor prezenti pe stadion, RATB va infiinta linii speciale de autobuze si tramvaie care vor asigura transportul spectatorilor spre Piata Unirii, de unde se pot accesa relatii de transport spre principalele cartiere bucurestene, prin intermediul celor 23 linii de noapte.

Autobuzele vor avea plecari spre Piata Unirii din zona intersectiei Str. Maior Coravu/Sos. Basarabia si din statia Vatra Luminoasa de pe Bd. Mihai Bravu.

Pretul unei calatorii este 1,3 lei, iar accesul calatorilor pe liniile speciale cat si pe liniile de noapte se va realiza pe baza cardului de transport. Mihai Bravu si din zona intersectiei Str.

 
auto auto

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


©27-Jun-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AUTO - 2019 - reportaj.com