Cauta:
  News  Industrie  Media  Mediu  Evenimente  Sport imobiliare  Industrie tehnologie  Finante  It  Evenimente justitie  

auto  POLITA CASCO OMNIASIG - TOYOTA auto

Toate serviciile de reparatii sunt oferite de personal cu inalta calificare, in cadrul unor structuri moderne - reteaua nationala de ateliere autorizate TOYOTA fiind inclusa in programul european TOYOTA Customer Service Management (TSM). . Aceasta polita co-branded Casco ofera o acoperire complexa si adaptata fiecarui client, alaturi de garantia unui autoturism sigur si eficient, precum si servicii de service de inalta clasa", declara Costi Stratnic, Director de Vanzari OMNIASIG Vienna Insurance Group.

Beneficiile oferite de noua polita de asigurare emisa de OMNIASIG pentru clientii TOYOTA sunt multiple: de la posibilitatea de a opta pentru diverse variante de acoperire a riscurilor, pana la proceduri simple si eficace de solutionare a daunelor. Din 2005, compania a devenit membra a Vienna Insurance Group, dovedind prin rezultatele deosebite inregistrate ca se poate ridica la standardele internationale ale grupului austriac. Constatarea daunelor si reparatiile se vor efectua in unitatea reparatoare aleasa, iar plata pieselor si a manoperei se va solutiona in mod direct intre compania OMNIASIG si service.

De asemenea, la incheierea asigurarii co-branded casco OMNIASIG - TOYOTA se acorda si alte bonusuri, precum:
- Discount daca prima de asigurare se plateste anticipat si integral la incheierea politei;
- Discount in cazul reinnoirilor pentru ani consecutivi fara daune.

Parteneriatul incheiat intre TOYOTA Romania si OMNIASIG garanteaza clientilor confort, calitate la standarde internationale si servicii ireprosabile, in acord cu filosofia TOYOTA si valorile OMNIASIG. Acest program asigura respectarea standardelor europene in materie de operatiuni de mecanica si tinichigerie-vopsitorie si se traduce in servicii si reparatii de calitate superioara, garantand satisfactia deplina a clientilor. Calitatea ireprosabila a reparatiilor autorizate TOYOTA asigura proprietarilor pastrarea garantiei de 5 ani a autovehiculului si de 12 ani impotriva perforarii caroseriei prin coroziune.

Despre Toyota

Toyota Romania a luat fiinta in anul 2000, ca parte integranta a companiei multinationale Inchcape, unul dintre cei mai mari si mai vechi distribuitori de automobile din intreaga lume, alaturi de Toyota Bulgaria si Toyota Macedonia, fiind subordonate Toyota Hellas din Grecia. Vienna Insurance Group este unul dintre grupurile de asigurari lideri in Europa Centrala si de Est, listat la Bursa si cu sediul central in Viena, iar in Romania, prin toate companiile membre, ocupa primul loc pe piata asigurarilor. .
Produsul este oferit in 4 variante sub forma a patru pachete, clientii putand opta pentru solutia care raspunde cel mai bine exigentelor si nevoilor lor specifice:
- Pachet Confort - avarii + furt, cu o fransiza de 100 Euro/eveniment pentru daune partiale;
- Pachet Confort Plus - avarii + furt, cu fransiza 0 pentru daune partiale;
- Pachet Relaxare - avarii + furt + vandalism, cu o fransiza de 100 Euro/eveniment pentru daune partiale;
- Pachet Relaxare Plus - avarii + furt + vandalism, cu fransiza 0 pentru daune partiale In plus, polita co-branded OMNIASIG - TOYOTA ofera posibilitatea de a achizitiona asigurarea cu un pret cu pana la 10% mai mic", a declarat Radu Petrescu, Director After Sales TOYOTA Romania.

"Am demarat acest parteneriat, concretizat prin polita casco OMNIASIG - TOYOTA, cu scopul de a oferi clientilor nostri comuni posibilitatea de a beneficia de servicii complete si integrate, la tarife mult mai avantajoase. In acelasi timp, aceasta asociere reprezinta o garantie pentru excelenta serviciilor oferite clientilor: solutii de asigurare personalizate, adaptate nevoilor individuale de protectie, solutionarea operativa si profesionista a daunelor. In 2007 Toyota Romania depaseste cifra de vanzari de 10. 000 de unitati vandute. Din 22 de locatii, 19 sunt de tip 3S (showroom, service si piese de schimb in acelasi loc), realizate la standardele europene Toyota.

Despre OMNIASIG

OMNIASIG activeaza pe piata asigurarilor din Romania din anul 1995, avand in portofoliul sau gama completa de asigurari generale, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice. In 2008, Toyota Romania devine NMSC (companie independenta de vanzari si marketing) pentru Romania, Bulgaria, Macedonia si Albania. TOYOTA Romania, importator oficial al marcilor Toyota si Lexus, impreuna cu compania de asigurari OMNIASIG Vienna Insurance Group lanseaza incepand cu 1 septembrie o polita de asigurari co-branded, creata special pentru clientii TOYOTA.

Prin polita Casco OMNIASIG - TOYOTA, clientii TOYOTA pot achizitiona un produs de asigurare casco personalizat, beneficiind de protectia oferita de asiguratorul OMNIASIG Vienna Insurance Group la preturi avantajoase, precum si de garantia unor servicii de despagubire si reparatii de cea mai buna calitate, realizate de atelierele autorizate TOYOTA Pentru a-si repara masina, detinatorul unei asemenea polite co-branded va trebui doar sa aleaga un atelier autorizat TOYOTA. Gradul de acoperire la nivel national este de 85%. Reteaua de parteneri Toyota Romania este o retea tanara, finalizata in 2009 si este cea mai moderna retea de parteneri la nivel european, care numara 18 parteneri, in 22 de locatii din cele mai importante judete ale tarii.

 
auto auto

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


©27-Jun-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AUTO - 2019 - reportaj.com