Cauta:
  News  Industrie  Media  Mediu  Evenimente  Sport imobiliare  Industrie tehnologie  Finante  It  Evenimente justitie  

auto  Mediafax organizeaza conferinta auto

Prin seria de conferinte Mediafax Talks (www. mediafaxtalks. ro) si prin evenimentele Romania Financial Forum, Romania Retail Forum si Romania Construct Forum, oamenii de afaceri au la dispozitie un forum de dezbatere despre subiecte si probleme arzatoare, precum si o modalitate de dialog cu autoritatile.

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. Prin seria de conferinte Mediafax Talks (www. mediafaxtalks. ro), oamenii de afaceri au la dispozitie un forum de dezbatere despre subiecte si probleme arzatoare, precum si o modalitate de dialog cu autoritatile.

Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro.

Despre Mediafax Talks

Mediafax organizeaza, incepand din 2006, evenimente de business care vin in completarea informatiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. Agentia de presa Mediafax organizeaza conferinta "Mediafax Talks about Auto Industry 2012", ce va avea loc miercuri, 27 iunie 2012, incepand cu ora 9:00, la Hotel Howard Johnson, Sala Platinum.

Lectorii vor aduce in discutie teme precum evolutia pietei auto in anul 2012 si a sectorului fabricatiei de componente, realizarile si perspectivele celui mai important producator autohton: Dacia, dar si perspectivele Ford in Romania.

Discutiile se vor concentra asupra masurilor de sustinere a industriei auto si a programului de innoire a parcului auto in acest an precum si asupra relatiei dintre societatile de asigurare si retelele de distributie privind serviciile post vanzare.

Invitat este Prim-Ministrul Romaniei, Victor PONTA, alaturi de Rovana PLUMB, Ministrul Mediului si Padurilor si Ovidiu SILAGHI, Ministrul Transporturilor si Infrastructurii.

Printre lectorii conferintei sunt: Brent VALMAR, Vicpresedinte APIA, Constantin STROE - Presedinte ACAROM, Jerome OLIVE - Director General Automobile Dacia, Cristian DIMA, Financial Advisor & Auditor - Noerr Finance &Tax, Ovidiu Eugen RATA - Director General Relians.

Piesele contrafacute pe piata auto, protectia partilor vizibile ale automobilului si masurile de combatere a poluarii pentru incadrarea in limitele prevazute de legislatia UE sunt alte teme care vor fi dezbatute in cadrul conferintei.

Evenimentul organizat de Mediafax in colaborare cu APIA si cu sprijinul ACAROM, are ca parteneri Noerr, Relians Corp si Signal Iduna.

Mai multe detalii si agenda evenimentului Mediafax Talks about Auto Industry 2012 pot fi gasite pe site-ul http://www. mediafaxtalks. ro/auto-industry-2012

Despre Mediafax

Mediafax organizeaza, incepand din 2006, evenimente de business care vin in completarea informatiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din Mediafax Group si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri.

Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila.

 
auto auto

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


©27-Jun-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AUTO - 2019 - reportaj.com