Cauta:
  News  Industrie  Media  Mediu  Evenimente  Sport imobiliare  Industrie tehnologie  Finante  It  Evenimente justitie  

auto  In premiera la SIAMB 2012 auto

Conducerea defensiva ii ajuta pe soferi sa simta dinamica masinii si limitele raportului om-masina. Titi Aur vine la Salonul International Auto-Moto Bucuresti 2012 cu laboratorul sau mobil de simulare, unicat in Romania, impreuna cu experienta unei vieti traite cu pasiune la volanul masinii, in competitii sportive. Celor care cred ca intr-un SUV 4x4 nu li se poate intampla nimic sau ca masinile lor, cu sute de cai putere sub capota, pot face depasiri oricand, oriunde si oricum. Ii face sa pretuiasca mai mult siguranta lor si a celorlalti parteneri de trafic", spune instructorul Titi Aur, multiplu campion national la raliuri auto.

La SIAMB 2012, Titi Aur va prezenta atat masinile special pregatite pentru intelegerea dinamicii vehiculului si invatarea derapajului controlat, cat si pe cele destinate conducerii sportive si pilotajului.

De asemenea, vizitatorii SIAMB 2012 vor putea afla cum pot urma cursurile scolii de pilotaj "Titi Aur" si ce oferte mai pregateste instructorul Titi Aur, atat pentru pasionatii volanului, cat si pentru firmele care tin la salariatii lor si vor sa aiba soferi mai buni si mai responsabili.

Salonul International Auto-Moto Bucuresti 2012 va fi deschis publicului in perioada 4-8 aprilie 2012, in Piata Constitutiei din Bucuresti. Pe de alta parte, este adevarat ca tractiunea 4x4 si electronica de siguranta din dotarea masinilor de ultima generatie il scutesc pe sofer de multe eforturi dar nu si de eroarea umana.

"Statistic vorbind, majoritatea accidentelor care se produc zilnic in lume se datoreaza celor care se lasa condusi de masina. In cel de-al doilea simulator, al rasturnarii masinii, inveti cum sa-ti pastrezi prezenta de spirit si reactiile, pentru a evita panica si ranirea prin miscari necontrolate. De aceasta data il veti intalni pe instructorul Titi Aur, coautor al cartii "Auto Control-Tehnici si tactici de conducere defensiva si sportiva".

In laboratorul mobil poti trai pe viu, fara riscuri, senzatiile unui impact frontal la 15 si/sau 22 km/ora, in cel mai performant simulator din lume. In cel de-al treilea simulator se verifica pozitia la volan, miscarea mainilor si timpul de reactie la stimulii din trafic.

Cursul de "conducere defensiva", organizat in Romania de catre Titi Aur, a facut deja mii de soferi fericiti ca au inteles dinamica deplasarii autovehiculului si modalitatile prin care poti pastra controlul in situatii limita sau conditii dificile de drum.

Conducand preventiv, multi soferi au acumulat mii de kilometri la bordul masinii fara sa produca accidente dar au pierdut controlul volanului intr-un derapaj creat de conditiile de drum necunoscute si nefavorabile.

 
auto auto

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


©27-Jun-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AUTO - 2019 - reportaj.com