Cauta:
  News  Industrie  Media  Mediu  Evenimente  Sport imobiliare  Industrie tehnologie  Finante  It  Evenimente justitie  

auto  Hyundai surclaseaza competitia auto

Sub sloganul ‘Adevarata Calitate Conteaza’ (‘True Quality Matters’) am abordat de fapt o directie strategica orientata catre obtinerea suprematiei la capitolul satisfactia clientului. Tot i30 a fost numit cel mai fiabil model de clasa medie de catre publicul ghidului ‘Which?’.

Allan Rushforth, vicepresedinte Hyundai Motor Europe, a declarat: "Este o onoare sa primim acest titlu de exceptie, mai ales pe o piata atat de competitiva precum Germania. Ne propunem atingerea acestui obiectiv cel tarziu in anul 2015. Programe inovative dedicate clientului Hyudai, precum ‘Five Year Triple Care’ aduc in avantaj clientul marcii noastre, iar promisiunea Hyundai este aceea de a ne mentine constant in topul pietei auto. "

Programul ‘Five Year Triple Care’ este disponibil pentru noile modele ix35 si i30 si urmeaza sa se regaseasca in curand si pe noul model i20. Renumita revista germana Auto Bild a acordat marcii Hyundai pozitia cea mai inalta a clasamentului ‘Auto Bild Qualitätsreport 2010’ (Raportul de Calitate Auto Bild 2010). Fondata in 1967, Hyundai Motor Co. s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007. Hyundai a triumfat inca o data asupra marcilor considerate etalon in general de catre clienti. "

"Calitatea ramane prioritatea Hyundai. Pachetul cuprinde 5 ani de garantie integrala, 5 ani de asistenta rutiera si 5 ani de verificari tehnice periodice.

Despre Hyundai

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala 12 modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Devansand restul producatorilor auto, inclusiv marca Toyota sau branduri renumite precum BMW sau Audi, Hyundai a atins performanta in urma unei analize detaliate la nivel de fiabilitate, calitate si satisfactia clientului.

Evaluarea Auto Bild are la baza sapte criterii pevazute cu valoare egala in punctajul total si include parerile a peste 9. 000 de posesori auto, informatii despre garantia oferita de producatorii auto, despre rechemarile in service si raportul TÜV (Technische Überwachung Verein) - care cuprinde la randul sau informatii despre inspectiile a peste 7,5 milioane de autovehicule.

Reprezentand unul dintre cele mai respectate rapoarte in domeniul calitatii auto, premiul ’Auto Bild Qualitätsreport 2010’ reconfirma evolutia pe care Hyundai a inregistrat-o odata cu ridicarea standardelor de calitate la nivel de produs, servicii si relatie cu clientul.

Titlul succede altor premii importante adjudecate de catre Hyundai si mentionam aici clasarea modelului i30 pe prima pozitie in raportul de satisfactie a clientului englez, conform ‘Auto Express Driver Power’.

 
auto auto

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


©27-Jun-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AUTO - 2019 - reportaj.com