Cauta:
  News  Industrie  Media  Mediu  Evenimente  Sport imobiliare  Industrie tehnologie  Finante  It  Evenimente justitie  

auto  Evolutia pietei auto si programul auto

Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www. mediafax. ro.
Totusi, in februarie vanzarile de autovehicule au crescut cu 16,3% fata de ianuarie.

Participantii la conferinta vor dezbate, de asemenea, impactul programului de innoire a parcului auto, pentru care sunt impartite in aceste zile 50. 000 de vouchere suplimentare, dupa ce primele 50. 000 de tichete distribuite in vederea casarii masinilor uzate s-au epuizat.

Totodata, cei prezenti vor vorbi despre parcurile industriale ca premisa pentru continuarea dezvoltarii sectorului de componente auto, despre tehnologii eco pentru anvelope si despre posibile solutii pentru oprirea avalansei de piese de schimb contrafacute pe piata.

Noile piete pentru Dacia in 2010, modelele care vor intra in productie la Ford Romania si efectul reglementarilor privind proprietatea industriala asupra inovarii in industria auto vor fi alte teme de dezbatere in prima sesiune a evenimentului.

In cea de-a doua sesiune, participantii vor aduce in dezbatere tema sigurantei rutiere, serviciile post-vanzare, evolutia pietei de leasing in 2010 si impactul schimbarilor din acest an in ceea ce priveste Casco si RCA.

Mediafax Talks about Auto Industry, o conferinta aflata la a treia editie, va reuni reprezentanti ai autoritatilor si ai asociatiilor din domeniu, producatori si importatori auto, manageri din companiile producatoare si distribuitoare de componente si accesorii auto, directori din societati de asigurari si leasing.

Inscrierile pentru participare se fac pana pe 26 aprilie, pe site-ul www. mediafaxtalks. ro/auto-industry.

Conferinta este organizata de Mediafax impreuna cu APIA si in colaborare cu ACAROM si are ca parteneri - Dacia, Renault Technologie Roumanie, AutoItalia Group si UniCredit Leading, iar ca sponsori - Astra Asigurari si Groupama Asigurari. Producatori si importatori auto vor analiza impreuna cu reprezentantii autoritatilor evolutia acestei piete si efectele programului "Rabla" in 2010, la conferinta Mediafax Talks about Auto Industry, ce va avea loc pe 27 aprilie, de la ora 9. 30, la Hotel Hilton.

Evenimentul organizat de Mediafax si Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA) ii va avea ca speakeri, printre altii, pe: Brent Valmar - vicepresedinte APIA, Jérôme Olive - director general al Automobile Dacia, Philippe Prével - director general al Renault Technologie Roumanie, Constantin Stroe - presedintele Asociatiei Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM), Edwin Zachari - Managing Director la Johnson Controls, Silviu Badea - director general executiv al GIC Group, Sergiu Filip - director general al Campulung Industrial Park, Silviu Preoteasa - presedintele Asociatiei Dealerilor de Marca Volkswagen si Dan Constantinescu - Managing Director la UniCredit Leasing. Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din cel mai mare trust media din Romania, MediaPro, si are peste 2. 000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. Evenimentul se desfasoara cu sprijinul Centrului Roman pentru Promovarea Comertului si Investitiilor Straine, al Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare din Romania, al Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania si al Asociatiei Societatilor Financiare din Romania.

Despre Mediafax Talks

Mediafax organizeaza, incepand din 2006, evenimente de business care vin in completarea informatiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. Moderatori vor fi Ernest Popovici - presedintele APIA si Constantin Stroe - presedintele ACAROM.

Mediafax Talks about Auto Industry va pune in discutie perspectivele pentru piata auto in 2010. Prin seria de conferinte Mediafax Talks (www. mediafaxtalks. ro), oamenii de afaceri au la dispozitie un forum de dezbatere despre subiecte si probleme arzatoare, precum si o modalitate de dialog cu autoritatile.

Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. Conform datelor APIA, in primele doua luni ale acestui an, raportat la aceeasi perioada a anului trecut, piata auto a scazut cu 54,2%.

 
auto auto

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


©27-Jun-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AUTO - 2019 - reportaj.com