Cauta:
  News  Industrie  Media  Mediu  Evenimente  Sport imobiliare  Industrie tehnologie  Finante  It  Evenimente justitie  

auto  Caii putere se vor dezlantui auto

. Acesta se vor duela în deja celebrele battle-uri, chiar si cu câte patru masini, ceea ce va face sa creasca nivelul de spectacol si adrenalina.

Cei mai buni piloti de drift din tara se vor confrunta într-un show unic, pe 18 octombrie, în parcarea târgului auto Vitan din Capitala, la primul Grand Prix organizat de Romanian Drift Community, care va avea si un moment special dedicat acestui fenomen cu un tir DAF Efectele pirotehnice si fetele frumoase nu vor lipsi de la evenimentul la care vor fi prezente si mai multe vedete din sport, muzica si showbiz.

“Va fi un show la cel mai înalt nivel în lumea driftului, de la urmariri spectaculoase pline de suspans si pâna la efecte pirotehnice care vor face deliciul publicului. Vom avea inclusa si partea de stunt, cu motociclete, care promit un spectacol interesant, dar în premiera si un truck drift, adica derapaje controlate cu un cap de tir, dar si tandem între acesta si o masina”, a declarat Andrei Balica, initiatorul proiectului.

"Drift Community Grand Prix" va fi transmis în direct si pe internet, prin intermediul portalului www. driftcommunity. ro. “Ne dorim sa aratam tuturor românilor faptul ca driftul nu înseamna acele cerculete si burnout, ci reprezinta un stil de pilotaj care deja începe si în România sa prinda amploare crescând exponential de la an la an, atât ca numar de simpatizanti, cât si nivelul calitativ al pilotilor. Acest eveniment respecta standardele competitiilor din motorsport internationale asigurându-se padoc standardizat, asistenta medicala si asistenta tehnica  pe toata durata evenimentului”, a spus si Denis Manea, cofondatorul Romanian Drift Community.

Oficialul le-a oferit si o veste buna pasionatilor de drift, astfel ca cei care vor fi prezenti la Drift Community Grand Prix vor avea ocazia de a simti, în timpul sesiunilor de Taxi Drift, chiar din dreapta pilotului senzatiile tari pe care le ofera o astfel de masina de competitie.

Pilotii care vor face spectacol sâmbata viitoare în Bucuresti sunt consacrati deja în campionatele nationale si europene, printre acestia numarându-se Calin Ciortan, Marius Mitrache, Gabi Imre, Catalin Trifan si Ilarion Grigorici, dar si piloti debutanti, tinere talente, precum Alin Gradinaru care la 15 ani se poate lauda cu multe trofee în lumea moto.

Înfiintat în 2014, Clubul Sportiv Romanian Drift Community îsi propune sa îi aduca împreuna pe toti iubitorii acestui sport, piloti amatori si profesionisti, într-un cadru legal si sa promoveze acest stil de pilotaj în vederea afilierii la o federatie deja existenta sau crearii unui nou for. În primavara acestui an, în cadrul evenimentului organizat de catre Romanian Drift Community a fost lansata si scoala Kns Drift Experience, avându-l ca trainer pe Marius Mitrache, care-si propune sa-i ajute pe amatori sa faca pasul spre nivelul profesionist al driftului.

Drift Community Grand Prix de pe 18 octombrie se va desfasura cu sprijinul neconditionat al partenerilor Casa Black Tie, Autovit, Bograve Advertising, Restaurantul Cocosu Rosu, Mix Fabrik, Mario Crew, Stage Expert, Auto Garage, Club Chaboo si Master Tunner.

Fimuletul de prezentare al evenimentului poate fi urmarit aici: https://www. youtube. com/watch?v=d9q6fwjkNWE&feature=youtu. be

E foarte important sa fie practicat într-un cadru sigur, departe de strada.

 
auto auto

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


©14-Oct-2019

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|AUTO - 2019 - reportaj.com